RO RU EN

+373 67461100 | +373 22 009008

Companie

Cityexpress a fost creat ca răspuns la necesitatea pieții de a avea un serviciu de curierat rapid, care să se adreseze publicului larg, dar și firmelor mici și medii, aflate în creștere economică. Încă de la început, am adoptat sloganul :
Ai încredere, livrăm cu grijă. - ca să confirmam încrederea clienților în serviciile noastre și să-i motivăm printr-un serviciu rapid, calitativ și cu grijă.
Misiuni: Suntem aproape de solicitările și interesele clienților, și facem din nevoile lor un centru al preocupărilor noastre. Țelul este ca serviciile noastre să devină un etalon al calității în domeniul curieratului express.
Valorile: Orientare către client - are ca scop satisfacerea nevoilor clienților, a așteptărilor acestora și nu construirea unui avantaj în raport cu concurența de pe piață. Considerăm că o companie are o bună orientare spre clienți dacă: - prezintă calitate ridicată serviciilor oferite. - aplică un management activ al reclamațiilor, o reacție rapidă la cererile deosebite ale clienților. - și nu în ultimul rând, aplică o motivare puternică salariaților.
Inovație - perfecționăm permanent sistemele și tehnologia de lucru, suntem în continuă transformare și înnoire, aducem permanent plus valoare operațiunilor efectuate, și căutăm să ne autodepășim.
Echipa - este principalul instrument în dirijarea și promovarea serviciilor calitative, curierii devenind ambasadori ai afacerii noastre.
Cultura - cultivăm continuu și aspirăm spre un nivel înalt de comunicare atât în interiorul cât și în exteriorul companiei.
Pasiune - ne implicăm, punem suflet și entuziasm în activitatea noastră, fiecare dintre noi participând personal la efortul comun, generând spirit de echipă și multă energie.

#Cityexpress

Se incarca, asteptati...